top of page

Brainstormen in de zon.

Bijgewerkt op: 8 sep. 2021Het is vandaag precies 3 maanden geleden dat de studio open ging. Daarom even een terugblik naar die tijd en plannen maken voor de komende.


Na een jaar klus-sabbatical had ik weer gesolliciteerd, omdat het nog niet bekend was wanneer de yogastudio's weer open mochten gaan. In dezelfde week werd dit duidelijk én kon ik beginnen met mijn job. Ai... dit was niet helemaal de planning. Het lesrooster moest aangepast worden en de website ging na zorgvuldig testen met lieve hulp de lucht in. Bekende, maar ook nieuwe namen zag ik voorbij komen. Dat vond ik stiekem wel spannend, jarenlang heb ik vaak dezelfde mensen in de lessen gehad, ze behoren onderhand tot mijn inventaris! Maar wat heb ik veel fijne berichtjes overal en zulke lieve presentjes gekregen van iedereen. Dankjewel, ik waardeer ze enorm!


De vakanties zijn nagenoeg voorbij, iedereen druppelt de les weer binnen. Mijn baan is seizoenswerk en loopt ook ten einde. Nu kan ik me 100% gaan storten op de yogastudio. Brainstormen over workshops, combinaties ervan, nieuwe lessen maken, mijn lesstof van de yogaopleidingen weer eens goed doornemen, nieuwe dingen leren. Het borrelt, bruist en stroomt!


Het huidige rooster ziet er als volgt uit:Er is dus nog ruimte om de nieuwe ideeën een plaats te geven. Hebben jullie eigenlijk nog voorstellen of wensen? Laat het me weten via de mail of app!


🙏

Mirjan
97 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


Post: Blog2 Post
bottom of page